NSeth Academy zet haar expertise in voetbal ter beschikking van jongeren tussen 5 en 17 jaar gretig om te leren met geopende stages.
NSeth stages combineert technische precisie en creativiteit. Die zijn georganiseed op een professionele manier in een vriendelijke sfeer en een goed humeur.

NSeth Academy bezit een aanzienlijke ervaring in het domein. Inderdaad, honderden jonge voetballers zijn bij de Academy de tien afgelopen jaren langsgekomen.  Bovendien hebben al die spelers de vruchten van hun inspanningen in hun respectieve clubs kunnen vaststellen.

Deze stages zijn gebaseerd op de technische stijging op het gebied van de dribbel, de bal controle en balleiding.

Onze voetbal stages vinden plaats op het sportcomplex van Sint-Agatha-Berchem en worden door jonge dynamische voetbalspelers aan de poorten van professionalsime en gediplomeerde trainers gegeven. Beide zijn gevormd en werken volgens de NSeth filosofie.

stage
stage

Zomer stages

Er is een zomer geopend kamp van maandag 21 t/m vrijdag Augustus 25 en vanaf maandag 28 augustus t/m donderdag 31 augustus 2017, van 9 tot 1 uur, op de velden van het sportcomplex van Sint-Agatha-Berchem (Rue des Chalêts 1, 1082).

 

Meer informatie :

Betaling : De prijs is 100 € per week. Alle betalingen worden uitsluitend op de eerste dag van de stage gemaakt, aan het onthaal van het sportcomplex van 08.00 tot 9.00 uur.

Spullen : Spelers moeten voetbal aangepaste kleren mee hebben. Daarnaast is het noodzakelijk om schoenen voor synthetische velden en schoenen met lichte zolen voor de sporthal mee te hebben.

Iedere speler niet in orde is, zal niet op training niet toegelaten zijn.